top of page

A well designed room should be like a good pair of shoes
- comfortable and stylish.

Nathalie Bakker van Perfect Living

nice to meet you !

NATHALIE, DE CREATIEVE ZIEL ACHTER PERFECT LIVING

Met een passie voor interieur en oog voor esthetiek is Nathalie gedreven om jouw droominterieur werkelijkheid te maken, zowel in persoonlijke als zakelijke ruimtes. Met jarenlange ervaring en expertise in interieuradvies, raamdecoratie, tapijten en meer, streeft zij ernaar om hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke aanpak te bieden die jouw interieurwensen vervult. Nathalie gelooft dat het creëren van een stijlvol en comfortabel interieur niet alleen een positieve invloed heeft op het welzijn van haar klanten, maar ook de levensstijl verbetert.

 

Vanuit haar showroom biedt ze inspiratie, begeleiding en innovatieve ontwerpen, waarbij ze jouw unieke wensen en voorkeuren altijd centraal stelt. Met haar toegankelijke en gepassioneerde benadering staat Nathalie klaar om jou te helpen bij elke stap van jouw interieurproject, of het nu gaat om een woning, kantoor of andere zakelijke ruimte.

onze samenwerking

VAN EERSTE ONTMOETING TOT UITGEWERKT DROOMVOORSTEL

KENNISMAKING

Via een persoonlijke ontmoeting leren we elkaar beter kennen. Ik luister naar jouw wensen om een duidelijk advies te kunnen opmaken.

ADVIES & ANALYSE

Aan de hand van ons eerste kennismakingsgesprek, werk ik een concept op maat uit. In dit ontwerp hou ik steeds rekening met jouw smaak, de lichtinval, de functies van de ruimtes, de stijl van het gebouw & het interieur. 
 

VOORSTEL MOODBOARD & LOOKBOOK

Ik maak voor jou een selectie van producten en materialen, creëer enkele moodboards en maak een lookbook op.

PRESENTATIE VOORSTEL

Samen bekijken we het opgemaakte voorstel en overlopen de verdere stappen van onze samenwerking.

Perfect Living Interieur
Perfect Living Interieur
Perfect Living Interieur
Perfect Living Interieur

offerte op maat

EEN NAADLOZE PERSOONLIJKE ERVARING VAN BEGIN TOT EIND

OPMAAK VOORONTWERP

Je ontvangt een gedetailleerde offerte met foto's afmetingen en prijzen, gebaseerd op de gemaakte afspraken. 
 

BESPREKING VOORONTWERP

Voor de bespreking van het voorontwerp, nodig ik je graag uit in de showroom. Zo kunnen we stalen en materialen samen bekijken en aanpassingen uitvoeren waar nodig.

UITWERKING DEFINITIEF ONTWERP

Ik bezorg een definitief voorstel met een gedetailleerd overzicht van alle producten en materialen, en maken samen afspraken betreffende de planning en levering.

 • Kunnen de producten zelf geplaatst worden?
  Ja, je kunt ervoor kiezen om onze producten zelf te installeren. Als je kiest voor zelfinstallatie, zullen wij je telefonisch informeren zodra je producten klaar zijn om opgehaald of geleverd te worden. Opmerking: Voor bepaalde producten of afmetingen raden we ten zeerste aan om gebruik te maken van onze professionele installatieservice, waarbij onze experts de producten bij jou thuis komen plaatsen.
 • Zijn er standaard afmetingen mogelijk?
  Nee, wij werken bij Perfect Living alleen met op maat gemaakte raamdecoratie. We geloven dat mooie raamdecoratie perfect moet passen. Een nauwkeurige meting is daarom essentieel en is bovendien afhankelijk van het specifieke product dat je wenst. Kom gerust langs in de showroom om alle opties te bespreken tijdens een vrijblijvende afspraak.
 • In welke fase van mijn bouw- of verbouwtraject neem ik best contact op?
  Het is raadzaam om in een vroeg stadium van jouw (ver)bouwtraject contact op te nemen met jouw interieur- of raamdecoratiespecialist. Op deze manier kunnen we je adviseren over de vereisten voor specifieke soorten raamdecoratie en interieurafwerkingen. We zien vaak dat klanten met een nieuwbouwwoning hun gewenste product niet kunnen installeren vanwege een gebrek aan voldoende ruimte boven of naast de ramen. Door tijdig Perfect Living erbij te betrekken, kunnen we ervoor zorgen dat de juiste voorzieningen worden getroffen voor een naadloze integratie van jouw raamdecoratie of interieurafwerkingen in jouw (ver)bouwplannen. Wist je trouwens dat Perfect Living ook totaalprojecten uitvoert op het gebied van interieurinrichting? Jij wordt volledig ontzorgd tijdens dit (ver)bouwtraject, terwijl wij zorgen voor een nieuw interieur.
 • Ik heb geen elektriciteitsbekabeling voorzien, kan ik toch automatische producten kiezen?
  Ja, dat is zeker mogelijk. Bij Perfect Living bieden we bijna al onze producten aan met een accumotor. Met onze draadloze oplossingen kunt u uw raamdecoratie automatiseren zonder dat u bekabeling hoeft aan te leggen. De raamdecoratie wordt voorzien van een ingebouwde batterij die eenvoudig kan worden opgeladen via USB. Het resultaat is een prachtig ogende en gemakkelijk te installeren oplossing. Wil je graag meer informatie over deze optie? Neem dan gerust contact op.
Perfect Living Interieurdecoratie

FREEBIE ALERT

Download onze inspiratiegids voor raamdecoratie en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw interieur.
DOWNLOAD
bottom of page